Drs. Diederik van Leeuwen

Drs. Diederik van Leeuwen
“"Wat ik probeer te bereiken is om samen met de patiënt tot de beste persoonlijke behandeling te komen."”

Na zijn opleiding Geneeskunde te hebben afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam richtte drs. Diederik van Leeuwen (1981) zich op de specialisatie Orthopedie. Hij werkte als fellow in het Zuyderland Medisch Centrum waar hij zich heeft toegelegd op schouder en elleboog. In het Massachusetts General Hospital (Boston, VS)  heeft drs. Van Leeuwen onder leiding van dr. Ring en prof. Jupiter onderzoek gedaan naar de fracturen bij de elleboog.
Sinds 2020 is drs. Van leeuwen in dienst bij Xpert Orthopedie en richt hij zich voornamelijk op schouders en ellebogen. 

“Ik vind het belangrijk om hoogwaardige zorg in een patiëntvriendelijke omgeving aan te kunnen bieden. Werken met nieuwe technische mogelijkheden waarbij mijn patiënt altijd op nummer 1 staat.

Mijn specialisaties zijn schouder en elleboog. De combinatie van arthroscopische technieken, periarticulaire operaties en prothesiologie maken deze deelgebieden een veel omvattend en voor mij uitdagend gebied binnen de orthopedie.

Elke patiënt is uniek, hierdoor heeft niet iedereen de zelfde behandeling nodig. Wat ik probeer te bereiken is om samen met de patiënt tot de beste persoonlijke behandeling te komen."

Neem contact op
Bel 088 778 52 05 Plan een intake